Zonwering extra makkelijk plaatsen met het zonnepaneel van STERK Zonweringen

Zonwering zonder draad: zon aangedreven

Met het nieuwste motor pakket van STERK Zonweringen kan jouw zonwering zeer gemakkelijk en vlot geplaatst worden. Je hoeft geen elektra meer naar de zonwering toe te trekken. Boren door de gevel is niet meer nodig. Opladen doet de accu via de zon, waar de zonwering je weer voor beschermd.

Gemakkelijk en snelle Installatie

Met zonwering aangedreven door de zon geniet je van energie neutrale zonweringen, die duurzaam en eenvoudig te installeren zijn. Bespaar tijd en geld bij installatie en verbruik minder stroom. 

Dezelfde kracht van de Solar-Motor

De zonwering motor is in de basis hetzelfde uitgevoerd als onze standaard motoren. De aanvulling zit in de accu welke gemonteerd is aan de motor. In veiligheid zit zodoende geen verschil tussen de standaard motor en de solar-motor.

Door dat dezelfde motor is gebruikt als basis voor de solar-motor heeft ook deze de anti-optil-veren. Middels deze veren kunnen de rolluiken niet opgetild worden.

Tot 100 bewegingen

Dat de zon niet elke dag schijnt weten we. Daarom is de accu ontwikkeld om tot 100 keer een rolluik of screen te kunnen openen en sluiten. Daarnaast kan je eventueel deze accu lader mee bestellen. Mocht je toch onverhoopt een keer zonder elektra zitten kan je de accu opladen.

Garantie

We zijn er zeker van dat de solar-motor de beste prestatie's en duurzaamheid neerzetten. Daarom bieden we je ook op de solar-motor 3 jaar garantie. 

Terug naar blog