Maak jouw zonwering slim - STERK Zonweringen

Maak jouw zonwering slim

Het gebruik van een app om je rolluiken, screens of knikarmscherm te bedienen, maakt je huis nog comfortabeler en handiger. Je transformeert je smartphone of tablet moeiteloos tot een afstandsbediening voor je rolluiken. Installeer de compatibele Somfy of Brel app, afhankelijk van je motor, en beheer je rolluiken overal vandaan.

Stapsgewijs slimme zonwering

  • Controleer je motor voor compatibiliteit met de Somfy of Brel app.
  • Kies de juiste 'Bridge' voor jouw motor en installeer de bijbehorende app.
  • Verbind de 'Bridge' met je motoren en bedien je rolluiken vanaf je smartphone.
  • Stel scenario's in voor gepersonaliseerde automatisering

Kies Jouw App: Somfy of Brel?

Somfy is te verbinden met veel verschillende apparaten en biedt veel geavanceerde functies zoals spraakbesturing en automatiseringen. Ook kan is de app gemakkelijk te combineren met andere apparaten zoals je airco. De app kan zelfs weer gestuurd bediend worden.

Het Brel systeem is eenvoudiger in ontwerp en gericht op directe bediening van Brel-producten. Zo kan je de apparaten gemakkelijk vanaf je telefoon bedienen echter biedt het niet de mogelijkheden zoals Somfy. 

Maak Jouw Rolluiken Slim met Sensoren

Voorkom oververhitting en verhoog het comfort in huis met zon- en temperatuursensoren. Deze sensoren passen automatisch de positie van je rolluiken aan op basis van veranderende weersomstandigheden.

Koppel mogelijkheden

Beide apps bieden de mogelijkheid om het systeem te verbinden aan het Google Smart home systeem of bijvoorbeeld het Apple Homekit systeem. Middels deze apps kan het systeem gemakkelijker bediend worden. 

Welk systeem kies jij?

Brel Home Hub: Voor de STERK Zonwering motoren
- Brel HUB 03 voor de Solar motoren (met zonnepaneel)
- Brel HUB 02 voor de handzender motoren

Somfy Hub: Voor de Somfy motoren
- Somfy Tahoma Switch

Terug naar blog