Waarom een STERK Zonnescherm

Estetische toevoeging aan je huis

Naast dat het zonnescherm functioneel is, geeft het ook een zomers gevoel. Kies met behulp van de configurator de perfecte kleurcombinatie voor jouw huis

Geschikt op winderige plekken

Door de sterke armen kan dit zonnescherm met hogere windsnelheden uitgeklapt worden

Standaard veel opties

Bij je STERK Zonnescherm krijg je standaard een afstandsbediening en extra sterk doek geleverd. Optioneel kan je kiezen voor extra's als een zonnepaneel of windsensor.

Zonnescherm met armen | Sterk Zonweringen

Mooi en functioneel

Esthetisch modern

Combineer een esthetische look met een modern ontwerp. Strakke lijnen van de sterkste materialen. Perfect voor een klassiek huis echter worden ze ook steeds vaker bij de moderne huizen geplaatst!

Minder last van de zon met zonwering | Sterk Zonweringen

Geen last van zon

Stuur de zon zoals jij dit wenst. Heb binnenshuis geen last meer van hinderlijke zonnestralen en geniet ervan wanneer het welkom is. Binnen tellen de zon binnen- of buitenshuis.

Zonnescherm met knikarmscherm | Sterk Zonweringen

Bron: NOS

Beperk energieverbruik

Laat de airco minder hard werken, of zelfs uit, door de zon buiten te houden. Een besparing op de portemonnee en milieu met hetzelfde comfort. Lees hier wat de NOS hierover verteld.

Veelgestelde vragen over een zonnescherm

Moet ik stroom aanleggen voor een zonnescherm?

Ja, tenzij je jouw nieuwe zonwering laat werken op een zonnepaneel. Dit zonnepaneel monteer je direct op de zonwering of op een locatie met veel zonlicht. Deze wordt vervolgens samen met een accu aangesloten op het zonnescherm.

Kan ik een zonnescherm zelf installeren?

Jazeker, we hebben meerdere installatie handleidingen beschikbaar inclusief video. Mocht je jouw nieuwe zonnescherm toch liever door ons laten ophangen, kan je hier voor kiezen bij het bestellen van jouw zonnescherm.

Zijn jullie prijzen inclusief bezorging en installatie?

Jazeker, alle prijzen die jij bij ons ziet zijn inclusief bezorging en 21% btw. Mocht je kiezen voor installatie voeren we dit ook voor je uit.

Mag ik mijn zonnescherm retourneren?

Alle zonweringen worden speciaal op maat geproduceerd. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om je zonnescherm te retourneren. Heb je toch nog vragen over je zonnescherm, neem dan contact met ons op.