Waarom een STERK knikarmscherm

Estetische toevoeging aan je huis

Naast dat het zonnescherm functioneel is, geeft het ook een zomers gevoel. Kies met behulp van de configurator de perfecte kleurcombinatie voor jouw huis.

Snelle levering & installatie

Door de lokale productie krijg je jouw unieke zonnescherm snel geleverd. Vervolgens nemen onze planners contact met je op voor levering en optioneel installatie.

Standaard veel opties

Bij je STERK Zonnescherm krijg je standaard een afstandsbediening en extra sterk doek. Optioneel kan je kiezen voor extra's als een windsensor en zonnepaneel.

Knikarmscherm sterke metalen knikarmen welke in kleur gespoten kunnen worden

Sterke knikarmen

De sterke knikarmen van de STERK Zonweringen houden het scherm stevig op hun plek. Zo zijn ze uitvoerig getest op (te) hoge windsnelheden, korte windsozen en te zware belasting in gewicht. Dit alles voor een extra lange levensduur van je zonnescherm.

Sterk Zonweringen gebruikt uitsluitend de hoogste kwaliteit doeken

Hoge kwaliteit doeken

De doeken welke we gebruiken bij STERK Zonwering zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Doeken die jaren mee gaan, vrijwel zonder verkleuring. Je herkent ze aan de strakke lijnen en perfecte fit in de zonneschermen (of aan het STERK Zonweringen logo).

Sterk Zonweringen wordt standaard luxe uitgevoerd met digitale afstandsbedieningen

Simpele bediening

Makkelijk, makkelijker, makkelijkst. Zonwering moet snel, gemakkelijk en zonder gedoe werken. Knopje indrukken en het werkt. Bepaal zelf tot waar het zonnescherm uitklapt vanuit de woonkamer, kantoor of het terras. De draadloze bediening maakt het gebruik een genot.

Veelgestelde vragen over Knikarmschermen

Moet ik stroom aanleggen voor een knikarmscherm?

Ja, tenzij je jouw nieuwe knikarmscherm laat werken op een zonnepaneel. Dit zonnepaneel monteer je direct op de zonwering of op een locatie met veel zonlicht. Deze wordt vervolgens samen met een accu aangesloten op de zonwering.

Kan ik een zonnescherm zelf installeren?

Jazeker, we hebben meerdere installatie handleidingen beschikbaar inclusief video. Mocht je jouw nieuwe zonnescherm toch liever door ons laten ophangen, kan je hier voor kiezen bij het bestellen van jouw zonnescherm.

Zijn jullie prijzen inclusief bezorging en btw?

Jazeker, alle prijzen die jij bij ons ziet zijn inclusief bezorging en 21% btw. Mocht je kiezen voor installatie voeren we dit ook voor je uit.

Mag ik mijn zonnescherm retourneren?

Alle zonweringen worden speciaal op maat geproduceerd. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om je zonnescherm te retourneren. Heb je toch nog vragen over je zonnescherm, neem dan contact met ons op.