Waarom een STERK knikarmscherm

Estetische toevoeging aan je huis

Naast dat het zonnescherm functioneel is, geeft het ook een zomers gevoel. Kies met behulp van de configurator de perfecte kleurcombinatie voor jouw huis.

Snelle levering & installatie

Door de lokale productie krijg je jouw unieke zonnescherm snel geleverd. Vervolgens nemen onze planners contact met je op voor levering en optioneel installatie.

Standaard veel opties

Bij je STERK Zonnescherm krijg je standaard een afstandsbediening en extra sterk doek. Optioneel kan je kiezen voor extra's als een windsensor en zonnepaneel.

Knikarmscherm sterke metalen knikarmen welke in kleur gespoten kunnen worden

Sterke knikarmen

De sterke knikarmen van de STERK Zonweringen houden het scherm stevig op hun plek. Zo zijn ze uitvoerig getest op (te) hoge windsnelheden, korte windsozen en te zware belasting in gewicht. Dit alles voor een extra lange levensduur van je zonnescherm.

Stel direct samen
Sterk Zonweringen gebruikt uitsluitend de hoogste kwaliteit doeken

Hoge kwaliteit doeken

De doeken welke we gebruiken bij STERK Zonwering zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Doeken die jaren mee gaan, vrijwel zonder verkleuring. Je herkent ze aan de strakke lijnen en perfecte fit in de zonneschermen (of aan het STERK Zonweringen logo).

Bekijk alle doeken
Sterk Zonweringen wordt standaard luxe uitgevoerd met digitale afstandsbedieningen

Simpele bediening

Makkelijk, makkelijker, makkelijkst. Zonwering moet snel, gemakkelijk en zonder gedoe werken. Knopje indrukken en het werkt. Bepaal zelf tot waar het zonnescherm uitklapt vanuit de woonkamer, kantoor of het terras. De draadloze bediening maakt het gebruik een genot.

Stel direct samen

Veelgestelde vragen over Knikarmschermen

Moet ik stroom aanleggen voor een knikarmscherm?

Nee, standaard boren we een gaatje door de gevel voor de elektra. Als alternatief kan er gekozen worden voor een zonnepaneel. Met een zonnepaneel voorkomen we dat er naar binnen geboord hoeft te worden.

Is een offerte vrijblijvend?

Ja, je ontvangt altijd een geheel vrijblijvende STERK Zonweringen offerte. Zodra je akkoord bent met de offerte komen we de maten exact bij jou thuis inmeten. Dit doen we geheel kosteloos.

Zijn jullie prijzen inclusief installatie en btw?

Jazeker, alle prijzen die jij bij ons ziet zijn inclusief bezorging en 21% btw. Mocht je kiezen voor installatie voeren we dit ook voor je uit.

Mag ik mijn zonnescherm retourneren?

Alle zonweringen worden speciaal op maat geproduceerd. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om je zonnescherm te retourneren. Heb je toch nog vragen over je zonnescherm, neem dan contact met ons op.

Wat als mijn zonnescherm niet past?

Dit komt vrijwel nooit voor, echter mocht het niet passen zorgen wij voor een nieuw zonnescherm

Wat klanten vinden