Waarom een STERK rolluik

Extra veiligheid in huis

Een rolluik zorgt voor extra veiligheid in huis. Door de STERK lamellen welke middels de rails in elkaar glijden maak je inbraak extra moeilijk.

Houdt warmte binnen of buiten

Rolluiken maken een aangenaam binnenklimaat een stuk gemakkelijker. Ze houden in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte juist buiten.

Universele bediening

Alle STERK rolluiken zijn met een afstandsbediening te bedienen. Zo bedien je jouw knik armscherm, rolluik of screen allemaal tegelijk.

Sterke lamellen van een rolluik van STERK Zonweringen

Sterke Lamellen

De lamellen van de STERK Rolluiken zijn bestand tegen elk type weer. Naast dat ze het licht buiten houden, zijn ze ook perfect om de kou, of warmte binnen te houden. De issolerende werking samen met het aanvullende veiligheid in huis maakt de rolluiken perfect voor thuis of kantoor. Voor de momenten dat je er even niet bent, of juist wel.

Rolluiken van Sterk Zonweringen

Volledig op maat gemaakt

Kies zelf welke kast, maat, kleur en opties je wenst. Veel opties hebben we reeds voor je inbegrepen, zoals de universele bediening voor alle zonweringen. Verder kies je of je de rolluiken zelf installeert of dat wij dat voor je doen.

Sterk Zonweringen wordt standaard luxe uitgevoerd met digitale afstandsbedieningen

Simpele bediening

Makkelijk, makkelijker, makkelijkst. Zonwering moet snel, gemakkelijk en zonder gedoe werken. Knopje indrukken en het werkt. Bepaal zelf tot waar het rolluik uitklapt vanuit de woonkamer, kantoor of het terras. De draadloze bediening maakt het gebruik een genot.

Stel samen en bekijk in het echt

Veelgestelde vragen over Rolluiken

Moet ik stroom aanleggen voor een rolluik?

Tegenwoordig is het mogelijk om jouw nieuwe zonwering te laten werken op een zonnepaneel. Dit zonnepaneel monteer je direct op de zonwering of op een locatie met veel zonlicht. Deze wordt vervolgens aangesloten op de zonwering.

Kan ik een rolluik zelf installeren?

Jazeker, we hebben meerdere installatie handleidingen beschikbaar inclusief video. Mocht je jouw nieuwe zonnescherm toch liever door ons laten ophangen, kan je hier voor kiezen bij het bestellen van jouw zonnescherm.

Zijn jullie prijzen inclusief bezorging?

Jazeker, alle prijzen die jij bij ons ziet zijn inclusief bezorging. Mocht je kiezen voor installatie voeren we dit ook voor je uit.

Mag ik mijn rolluik retourneren?

Alle rolluiken worden speciaal op maat geproduceerd. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om je rolluik te retourneren. Heb je toch problemen met je rolluik, neem dan contact met ons op.

Hoe meet ik de maten voor een nieuw rolluik?

Bepaal allereerst hoe je het rolluik wil gaan installeren. Hiervoor bestaan 3 opties: op de gevel, de wand of op het kozijn. Meet vervolgens de buitenste maten van het rolluik. Het rolluik zal precies de maat zijn (0,5 cm speling) die jij opgeeft.