Waarom een screen

Estetische toevoeging aan je huis

Naast dat het screen functioneel is, geeft het ook een zomers gevoel. Kies met behulp van de configurator de perfecte kleurcombinatie voor jouw huis.

Geschikt bij elk soort weer

Door de strakke plaatsing langs je huis of kantoor kunnen screens met hoge windsnelheden het huis of kantoor koel houden.

Standaard veel opties

Bij je STERK screen krijg je standaard een windsensor, afstandsbediening en extra sterk doek. Optioneel kan je deze geheel naar eigen wens instellen.

Screens voor zonwering in huis van STERK zonweringen

Moderne look

De moderne screens van STERK Zonweringen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als jouw jaren '30 huis. Door de verschillende kleur en kast samenstellingen zijn ze met elke soort bouw te combineren. Van appartement tot villa, niets is te gek.

Sterk Zonweringen gebruikt uitsluitend de hoogste kwaliteit doeken

Hoge kwaliteit doeken

De doeken welke gebruikt worden bij STERK Zonwering zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Doeken die jaren mee gaan, vrijwel zonder verkleuring. Je herkent ze aan de strakke lijnen en perfecte fit in de zonneschermen (of aan het STERK Zonweringen logo).

Sterk Zonweringen wordt standaard luxe uitgevoerd met digitale afstandsbedieningen

Simpele bediening

Makkelijk, makkelijker, makkelijkst. Zonwering moet snel, gemakkelijk en zonder gedoe werken. Knopje indrukken en het werkt. Bepaal zelf tot waar het screen uitklapt vanuit de woonkamer, kantoor of het terras. De draadloze bediening maakt het gebruik een gemakkelijk en een genot.

Veelgestelde vragen over screens

Moet ik stroom aanleggen voor een screen?

Tegenwoordig is het mogelijk om jouw nieuwe screen te laten werken op een zonnepaneel. Dit zonnepaneel monteer je direct op het screen of op een locatie met veel zonlicht. Deze wordt vervolgens aangesloten op de screen.

Kan ik een screen zelf installeren?

Jazeker, we hebben meerdere installatie handleidingen beschikbaar inclusief video. Mocht je jouw nieuwe screen toch liever door ons laten ophangen, kan je hier voor kiezen bij het bestellen van jouw zonnescherm.

Zijn jullie prijzen inclusief bezorging?

Jazeker, alle prijzen die jij bij ons ziet zijn inclusief bezorging. Mocht je kiezen voor installatie voeren we dit ook voor je uit.

Mag ik mijn screen retourneren?

Alle screens worden speciaal op maat geproduceerd. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om je screen te retourneren. Heb je toch problemen met je screen, neem dan contact met ons op.